Thailand

Det er mange å siden vi var i Thailand for badeferie, og det har nok forandret seg etter sunamien, men jeg kan anbefale denne reisen vi foretok i år 2001.

  • Phuket – Drar du til Phuket anbefaler jeg at man bor andre steder en Patong, da Patong ikke er noen bra plass å bo. Vi bodde på Kamala og Karon Beach. Begge strendene er veldig bra og ikke så mye folk. De er mer stille og rolige, også kan man isteden ta seg en  dagstur eller kveldstur til Patong.
  • Sightseeing Phuket – ta en dagstur og oppleve Lawa Island, Koh Hong, James Bond Island (Koh Ping Gan) og Koh Pannyi Phang Nga. Det er en kjempefin båttur. Her får man både vært på små paradisøyer og  sett fantastiske fjell, dryppstein, et morsomt landskap og besøkt en fiskelandsby.
  • Snorkling – Leie en «long tail boat» og få dem som kjører båten og vise deg bra snorkling.
  • Phi Phi Don Island – det er en nydelig paradisisk øy som er helt herlig å bo. Dersom du bor for eksempel ved stranden Ton Sai Bay Beach, så er det fint å gå rundt på øya og besøk andre stender Long Beach og La Nah Beach. Det er også en mulighet å ta dagsturer med båt for både snorkling og for å se andre øyer som Phi Phi Lay.
  • Khao Sok – elefantsafari, det er veldig morro også får man sett jungelen, og plutselig ser du også andre dyr. Det anbefales også å ta kanopadling i regnskogen er også morro, da får man sett mange froskjellige typer slanger og apekatter.
  • Krabi – Ta sightseeing i denne byen og besøk templet Wat Tham Seua. Gå også til toppen av tempelet 1272 trappetrinn, og besøk den øverste buddaen og få en fantastisk utsikt over Krabi. I Krabi er det flere bra strender både i nærheten og ved å ta båt, som for eksempel Rai Lay Beach og Phra Nang Beach.
  • Ao Nang – Det kan også være fint å ta en liten tur å titt ved dette tettstedet. Det er en del markeder og boder, samt det er morro titte på maten de lager.

God tur!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: