Maldivene

 

Velkommen til paradiset!

Maldivene er det aller mest eksotiske jeg har opplevd, og ufattelig avslappende og herlig.

Vi bodde på en liten øy Dhiffushi – South Ari Atoll på resort Holiday Island. Øya var så liten at man gikk rund den på under en halv time. Det var utrolig stille og behagelig. Masse avslappning, boklesing og spa. Herlig med all-inclusive, da trenger man ikke å ha med penger eller tenke på å skrive på rommet. Det var bare å hente det man ville ha.

Man lander i hovedstaden Male og tar et lite sjøfly til øya. Det var morro å titte og se alle de øyene vi fløy over, alt er eksotisk!

Snorkling og dykking er unikt på Maldivene. Vi snorklet og fikk sett utrolig mye fargerike fisk og koraller. Høydepunktet var da vi svømte med en hvalhai på ca 7 meter. Det var helt uvirkelig opplevelse.

Jeg kan også anbefale å dra på en liten sightseeing for å se hvordan lokalbefolkningen lever. Lokalbefolkningen har egne øyer og det er ikke lov å dra dit på egenhånd, men man kan få en guide som viser deg rundt.

Det er et muslimsk land og det merker du veldig når du er i hovedstaden Male. Et eksempel er at det er bare på resortøyene det serveres alkohol. I hovedstaden Male er alt mye mer restrikt og du ser forskjellene. Det holder å være 1/2 -1 dag i Male.

God tur og nyt paradiset! 

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: