Karibien – Cruise

Cruise i Karibien var en annen type ferie enn vi normalt gjør. Denne turen reiste vi på med familie da vi hadde en jubilant som skulle feires. Det positivet med en slik ferie, er at man får sett mange land på få dager og opplevd båtliv i en fantastisk varmt og solfylt verdensdel.

Vi feiret julen 2013 på skipet til Royal Caribbean, båten Independence of the Seas. Et veldig stort skip med 15 etasjer, 339 meter langt og 56 meter bredt. Det var 3600 gjester ombord og 1360 ansatte.

Det er mye å gjøre på et så stort skip, mange show, shopping, surfing, badeaktiviteter (det var flere basseng), spa, treningssenter, restauranter, barer, casino… you name it!

Dersom man reiser på et så stort skip, må man også være oppmerksom på at det er mye folk og mye støy, men alt fungerer imponerende bra. Et eksepsjonelt personal som gjør alt de kan for at du skal trives. Det anbefales å tipse de ansatte selv om at du betaler pris med tips; da de ansatte  tjener veldig lite. De setter stor pris på tips, men forventer ikke det. De overrasker på bursdager ved å pynte rommet. Og daglig lager de morsomme figurer av håndklærne. 🙂

Vi kjøpte vin pakke, noe som var bra å gjøre, da vi ønsket vin til maten og det drikkes mye mineralvann på dagtid pga varmen. Det lønner seg å kjøpe en slik pakke, da kan man drikke alkoholfrie cocktails hele dagen, supergodt!! 🙂

Karibien må oppleves, god tur! ♥

 


One response to “Karibien – Cruise

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: