Mexico – Yucatan

Vi reiste tilbake til Mexico romjul 2013, etter reisen med cruise i Karibien. Vi feiret nyttåret og ferierte den første uken i 2014 i dette landet. Vi bodde denne gangen ved stranden Playacar. Et veldig sikret og bra området, med kritthvite strender.

Vi hadde en ny tur til Tulum, fantastisk nydelig sted!! Vi hadde også en tur inn i landet, og besøkte tettstedet Coba. Vi så også ektremt mange inguana, og agouti trasket rundt hotellet hele tiden. De er veldig anerledes dyr, da de ikke finnes i Europa. Disse gnagerne finnes bare i mellom og sør Amerika. Veldig morro å være tilbake i Mexico og dette området etter 12 år 🙂

Vi reiste til Mexico i 2002, vi bodde på Playa del Carmen, som er et fantastisk område, og mye å oppleve med korte avstander. Følgende kan jeg anbefale:

  • Cancun, det er veldig amerikanisert. Interessant å se, men vi fikk ikke helt følelsen av Mexico, så vi dro til de stedene i byen der meksikanerne holdt til.
  • Tulum – Mayaruiner. Følgende stod i VG:” En halvtime unna Playa del Carmen ligger Tulum, som er en utrolig billedskjønn ansamling av maya-ruiner nede på stranda. Havet er turkisblått, strendene er kritthvite og stedet er fortsatt relativt ubesudlet av masseturismen”
  • Xel-Ha – det er en slags park som er et veldig bra sted for snorkling
  • Xcaret – flott naturpark med forskjellige dyr (pappegøye, krokodille, store skillpadder +++). Her er det flott å bade og snorkle. Du kan også betale noe for å svømme med delfiner. Maya indianerne bruker også å ha et flott show på kvelden. Fint å dra hit om morgenen og være der til etter showet på kvelden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: