Los Angeles

Los Angeles er en fantastisk by og uendelig mye å se og gjøre. Lei en bil å kjør rundt omkring i en cabriolet. Det er morro å se alt det kjente fra filmer, og få en oversikt hvor kjendisene bor.

  • Santa Monica – Ta en tur ned til Santa Monica Pier, og få en fin utsikt over havet. Her kan temperaturen bli ganske lav kontra høyere opp i LA. Spaser og titt omkring på Santa Monica Beach, som er veldig kjent for Baywatch serien. Dra så videre til Venice beach der møter du mange forskjellige typer mennesker og et mer laidback område. Denne stranden er kjent fra serien Pacific Blue. De har også et utendørs treningssenter så alle kan se når de muskuløse pusher vekter.
  • Beverly Hills – kjør i området og se alle de flotte store husene og få også oversikt på hvilke kjendis som bor i hver av disse husene.
  • Bel Air – er det dyreste strøket i LA, og her er det morro og bare kjøre rundt å se i området på alle flotte eiendommer. Det er også fint å kjøre opp i høyden og få litt utsikt over byen.
  • Rodeo Drive – Her shopper de rike. Ta en lunsj på en av de intime koselige kafeene / restaurantene.
  • Hollywood skiltet – Kjør opp i høyden og se skiltet så nært som mulig. Morro å endelig se dette skiltet som man har sett i magasiner og på tv.
  • Walk of Fame – morro å se alle stjernene, og det er fasinerende å se alle som har kledd seg ut enten som Batman, Marilyn Monroe eller en annen figur. Det er fullt av liv og røre.
  • Universal Studios – er et must. Det er fantastisk å se settene fra filmer. Høydepunktet for meg var da vi kjørte inn i gaten til Wisterial Lane, utrolig bra laget . Morro også å se hvordan et flykrasj ser ut… og mye mye mer!
  • Santa Barbra – ta en dagstur og kjør ut av LA, da er Santa Barbra perfekt. En nydelig by der alt er bygget i spansk stil, superkoselig.
  • Malibu – på veien til Santa Barbra kjører man forbi Malibu, stopp og titt på stranden på alle surferne.

God tur og opplev filmstjernenes verden!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: