Thailand – Bangkok

Bangkok er by som passer å besøke på gjennomreise i Asia. Det er perfekt å ta direkte fly fra Oslo til Bangkok, og ta et par dager opphold før man drar videre til et sommer paradis. Bangkok har flere ting å tilby, men er ikke den mest spennende storbyen i Asia.

Følgende kan jeg anbefale å foreta seg i byen:

  • Budda – Det er budda over alt, her har de forskjellige buddaer for alle dager i uken. Det er også en stor stående budda som er ganske fasinerende.
  • Grand Palace – dette templet er et must å besøke når man er i Bangkok. Beregn god tid, da det er stort og mye å se. Dra tidlig på morgenen før det blir for lange køer. Damer husk klær som dekker knær og skuldrer, men dette er vanlig i de fleste templer i Asia. Grand Palace er fra 1782 tallet.
  • Wat Arun templet – det er et nydelig tempel som er dekket med fargerike biter av knust porselen. Dette templet ble oppkalt etter den indiske morgengryets gud, da det var kong Taksin fra India som oppdaget templet.  Ta båten fra Tha Thien og se templet fra elven.
  • Wat Pho templet (Wat Phra Chetuphon) – er det største og eldste templet i Bangkok. Templet har landets lengste liggende Buddha. Det ble oppført på 1500-tallet. Det er et typisk thaitempel med munker, skole, massasjepavailjong og preg av å være bebodd. Rundt om på området står statuer skinnende av mosaikker. Det er fantastisk å se disse statuene og den flotte mosaikken.
  • Fremkomstmiddel – det anbefales å tar Skytrain på den verste rushtrafikk tiden, da det tar en evighet med taxi og man vet aldri når man er framme.
  • Restaurant – Middag på restauranten Supperclub er å anbefale. Ligg i en seng, relaxe og nyte et herlig måltid og en morsom atmosfære. Vi har også besøkt denne restauranten i Singapore.

God tur og start opplevelsene med en mellomlanding i Bangkok!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: