Florida

Julen 2013 dro vi til USA for videre reise med cruise i Karibien. Vi var veldig glad for at vi tok noen dager i Florida.

Etter en lang reise, er det deilig å få noen dager å komme over jetlag og få sett litt av eksotiske Florida før man har en opplevelses tur på havet.

Vi bodde på et fint hotell mellom Miami og Fort Lauderdale, Westin Diplomat Resort. Jeg kan virkelig anbefale dette hotellet. Det ligger helt nede ved havet og en fantastisk lang hvit strand.

Dersom du er ute etter å shoppe, kan det anbefales å dra til outlet shoppingsenteret Sawgrass Mills.

Det er også fantastisk flotte gater i Miami sentrum med masse butikker og kafeer, barer og restauranter; gå ned gaten Lincoln Road og ta en cocktail langs South Beach. Gå langs South Beach på kvelden og se de fantastiske fargerike lyssettingene og bygningen i Art Deco stil.

Andre aktiviteter på dagtid er Everglades. Det er et must når man er i Florida; da mye av dette området er kjent for alligatorene. Det var fantastisk å dra ut med luftbåt og se alligatorene som kom opp på overflaten. Det er også mange fine og sjeldene fugler som titter fram.

Etter turen i luftbåten, var det et «show», der de også fortalte om alligatorene som de brukte i «showet», alle var hentet fra private eiendommer de hadde forvillet seg i; og i private bassenger. De redder mange alligatorer ut fra slike situasjoner.

Morro å oppleve dette før turen og opplevelsene gikk videre til cruise liv og de karibiske øyene! 🙂

God tur! ♥


One response to “Florida

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: